Планетата  Венера я свързваме с красотата, любовта, изкуството, ценностите, сътрудничеството и

...
Планетата  Венера я свързваме с красотата, любовта,
изкуството, ценностите, сътрудничеството и
Коментари Харесай

Венера в Лъв: Любовта идва при нас

Планетата  Венера я свързваме с хубостта, любовта, изкуството, полезностите, съдействието и парите. Това е нашето предпочитание да даваме и да сътворяваме естетика, да обичаме и да бъдем обичани. Нейния лозунг: „ Аз искам това, което ти искаш “. Тя ни демонстрира какво харесваме и за какво. Кое ни прави щастливи, кое ни доставя наслаждение?

Ще бъде един превъзходен интервал за хората, които търсят или имат до себе си любовта. Ще бъдем поласкани от щедростта на Лъва, ще имаме повече внимание от любимите ни хора с мотив и без мотив, ще получаваме  милувки, дарове и усеща.

За тези от вас, които са сами това е един в действителност превъзходен интервал изпълнен с доста благоприятни условия за намиране на половинката ви, ще усетите любовните трепети и безредици. Предстоят запознанства. Започнатите връзки през този интервал ще бъдат бурни, буйни, изпълнени с огън и сила. Очаквайте мощни самопризнания в обич, огромни тиради. Ще се чувствате на гребена на вълната от наслада и благополучие.

Ако в този интервал стартираме връзка, то тя ще бъде доста сериозна, продължителна и ще ни даде хармония дълго време. На преноса на Венера можем да се срещнем с непредвидени обстановки, като любов от пръв от взор, да усетим един нов ентусиазъм в възприятията и желанията си.

Възможно е да бъдете изключително ревниви, от това че индивида до вас не ви дава нужното внимание, или пък  сте неуверени в възприятията му.

Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР